(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Rýžová polévka-rychlá
Potřebné ingredience
zelenina mražená(může být i čerstvá - déle se vaří), kmín, trošku másla( dávám Zlatou Hanu), sůl a vařenou rýži( může být z druhého dne)
Postup přípravy
Dáme vařit zeleninu, trošku osolíme a okmínujeme.Vaříme do změknutí( můžeme i trošku nechat rozvařit)Po změknutí vložíme rýži.Povaříme, přidáme trošku másla a vaříme do změknutí rýže. Tuto polévku vařím pokud mi zbyla rýže z druhého dne..Je vhodná i pro ty maličké, pokud necháme rozvařit nemusíme už mixovat stačí najemno rozmačkat vidličkou.Můj syn jí ochutnal poprvé v 6 měs jako první zeleninový příkrm.. Do polévky někdy přidávám vajíčko nebo krupičku - popráším vroucí polévku 1PL dětské krupičky. Na fotce polévka s vajíčkem a krupičkou..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé